Difference between revisions of "Translations:Holy Spirit/5/nl"

From TSL Encyclopedia
Jump to navigation Jump to search
(Created page with "De vertegenwoordiger van de vlam van de Heilige Geest voor de evoluties van de aarde is de opgevaren meester die het ambt van de Maha Chohan bekleedt. De Heili...")
 
Line 1: Line 1:
De vertegenwoordiger van de vlam van de Heilige Geest voor de evoluties van de aarde is de opgevaren meester die het ambt van de [[Maha Chohan|Maha Chohan]] bekleedt. De Heilige Geest is de Persoonlijke Onpersoonlijkheid van de Godheid, en is gepositioneerd aan de westkant van de Vierkante Stad.
+
De vertegenwoordiger van de vlam van de Heilige Geest voor de evoluties van de aarde is de opgevaren meester die het ambt van de [[Maha Chohan|Maha Chohan]] bekleedt. De Heilige Geest is de Persoonlijke Onpersoonlijkheid van de Godheid, en is gepositioneerd aan de westkant van de [[City Foursquare|Vierkante Stad]].

Revision as of 14:57, 1 February 2021

Information about message (contribute)
SGOA
Message definition (Holy Spirit)
The representative of the flame of the Holy Spirit to earth’s evolutions is the ascended master who occupies the office of [[Maha Chohan]]. The Holy Spirit is the Personal Impersonality of the Godhead and is positioned on the west side of the [[City Foursquare]].
TranslationDe vertegenwoordiger van de vlam van de Heilige Geest voor de evoluties van de aarde is de opgevaren meester die het ambt van de [[Maha Chohan|Maha Chohan]] bekleedt. De Heilige Geest is de Persoonlijke Onpersoonlijkheid van de Godheid, en is gepositioneerd aan de westkant van de [[City Foursquare|Vierkante Stad]].

De vertegenwoordiger van de vlam van de Heilige Geest voor de evoluties van de aarde is de opgevaren meester die het ambt van de Maha Chohan bekleedt. De Heilige Geest is de Persoonlijke Onpersoonlijkheid van de Godheid, en is gepositioneerd aan de westkant van de Vierkante Stad.